Du er her: Forside Bysamfund og bydele Ulfborg Service

Service

Offentlig service

I det gamle rådhus er der i dag etableret borgerservice, der lokalt kan servicere borgerne i forhold til de opgaver der ikke kræver fagspecialister.

Der forventes ikke ændringer på skoleområdet, omkring biblioteket eller anlæg for børne- og ungdomsorganisationerne, der kræver større arealudlæg. Eventuelle ændringer eller udvidelser kan etableres indenfor de nuværende rammer.

Sportsanlæg og stadion

Vestjydsk Fritidscenter råder over en traditionel idrætshal med faciliteter til de mest kendte idrætsgrene som håndbold, indefodbold, badminton, volleyball, basketball, karate og gymnastik. Der er desuden en multisal, fitnesscenter og stor svømmehal.

I løbet af året afholdes en del ikke idrætslige arrangementer som ungdomsdiskotek, udstillinger, fester og koncerter.

Ulfborg Stadion og træningsbanerne ved Vestjydsk Fritidscenter er rammen for byens fodboldklub.

Børnehuse

Ulfborg Børnehus er en kommunal børneinstitution med plads til 88 børn i alderen 3 - 6 år. Institutionen omfatte også en vuggestue med plads til 12 børn.

Fribørnehaven i Ulfborg er en privat børneinstitution med plads til 28 børn. institutionen omfatter også en vuggestue med plads til 14 børn.

Ulfborg Skole

Ulfborg Skole ligger centralt midt i Ulfborg by og er nyrenoveret. Skolen har 360 elever fra 0. - 9. klasse foruden en specialklasse med 34 elever. Der er 35 lærere og 15 pædagoger/medhjælpere på skolen. I tilknytning til skolen er der et skolefritidshjem SFH med 110 børn.

Ulfborg Friskole

Ulfborg Friskole med tilhørende børnehave ”Sneglehuset” ligger nabo til Ulfborg Anlæg. Skolen har elever fra 0. – 8. klasse.

Bibliotek

Biblioteket har til huse i et bygningskompleks på torvet i Ulfborg. Biblioteket blev indviet i 1997.

Kultur

Vestjysk Kunstforening i Ulfborg holder kunstudstillinger ca. 4 gange årligt i "Tinghuset", Ulfborgs nye kulturhus, og formidler endvidere kunstforedrag, udflugter til diverse udstillinger m.m.

Lullebierne er en forening af musik- og sangglade amatører, som på et professionelt plan har leveret 6-8 årlige forestillinger med musik sang og underholdning i den gamle biograf i Ulfborg. Herudover leveres underholdning til andre arrangementer, firmafester, byfester, fødselsdage m.v.

Ældre

Ulfborg Aktiv Center består af tre enheder: Pleje- og ældreboliger, aktivitetscenter samt køkken og cafeterie-del. 

Boligdelen består af 58 boliger samt 10 gæstestuer beregnet til kortere ophold i forbindelse med rehabilitering, rekreation m.m. 

Aktivitetscentret er et hus med forskellige værksteder. Her tilbydes en række forskellige aktivitets- og dagtilbud til borgere, som bor på stedet og pensionister fra lokalområdet.

Cafeteriet kan benyttes af borgere, som bor på stedet samt pensionister bosiddende i lokalområdet og benytter aktivitetsdelen i centret.

 

Kort
Byudvikling og rammer

 

Ulfborg Bibliotek

Borgerservice

Ulfborg Friskole

KONTAKT

Holstebro Kommune Rådhuset Kirkestræde 11
7500 Holstebro
Telefon: 9611 7500
Email: kommunen@holstebro.dk

SAMFUND & BYDELE

Holstebro
Vinderup
Ulfborg
Lokalcentre
Landsbyer

DET ÅBNE LAND

Natur
Landskab
Kulturmiljø
Jordbrug
Vindmøller

SERVICE

Kultur & Fritid
Børn & UNge
Arbejdsmarked
Social & Sundhed